Sorularınız için bizi arayın: 0 535 844 0 844
0 850 532 0 844
Kdv Dahil 75,00 TL
Zeytin Sütü 1 LT Yeni Mahsül 400-500 Metre yükseklikte yayla havasında fotosentezi gerçekleşen zeytinler hiçbir kimyasal madde kullanılmadan yetiştirilir. Elle hasat edilip, dakikada 40 devir dönen bir ton ağırlığındaki taşla ezilir ve özel torbalara konup, press kullanımdan kendi kendine adeta göz yaşı gibi sızan bu zeytinyağına Zeytin Sütü diyoruz. Yüksek nitelikler sahip bu yağ asırlardır ilaç niyetine kullanılır. Doğal olarak E vitamini içerir. Kendi tüketmediğimiz malı satmak, karakterimize uygun değildir. Gerçek Edremit Körfezi yağıdır. Ucuz dışarıdan gelen ve Edremit Körfezi yağı diye satılan yağlarla karıştırmayınız. Bir ürün değerinden düşük satılıyorsa mutlaka bir hile vardır. Hiçbir kimyasal işlem görmeden fiziksel metodlar uygulanarak üretilmiştir. Kendine özgü tat, koku ve renkte, doğal halinde gıda olarak tüketilebilen yağdır.
Zeytin Sütü 1 LT Yeni Mahsül
400-500 Metre yükseklikte yayla havasında fotosentezi gerçekleşen zeytinler hiçbir kimyasal madde kullanılmadan yetiştirilir. Elle hasat edilip, dakikada 40 devir dönen bir ton ağırlığındaki taşla ezilir ve özel torbalara konup, press kullanımdan kendi kendine adeta göz yaşı gibi sızan bu zeytinyağına Zeytin Sütü diyoruz. Yüksek nitelikler sahip bu yağ asırlardır ilaç niyetine kullanılır. Doğal olarak E vitamini içerir.
Kendi tüketmediğimiz malı satmak, karakterimize uygun değildir.
Gerçek Edremit Körfezi yağıdır. Ucuz dışarıdan gelen ve Edremit Körfezi yağı diye satılan yağlarla karıştırmayınız.
Bir ürün değerinden düşük satılıyorsa mutlaka bir hile vardır.
Hiçbir kimyasal işlem görmeden fiziksel metodlar uygulanarak üretilmiştir. Kendine özgü tat, koku ve renkte, doğal halinde gıda olarak tüketilebilen yağdır.